Eggless Black Forest Cake-recept met Archana's Kitchen Rich Chocolate Cake Mix

Bron

De energie komt weer helemaal tot bloei door, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en daarna met z’n allen beoordelen. In folders van supermarkten puilen je ogen uit van al dat lekkers, hoe superieur zou het zijn als jij dit ook kan? Een soepje maken is ook een hele ervaring. Nog niet voldoende smaak?, met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden fijn hakken met een scherp mes om daarna door je saus te roeren. Begin je al trek te krijgen?

Een cake die zijn naam eer aandoet, Eggless Black Forest Cake ! Klassieke rijke chocoladetaart gemaakt van Archana's Kitchen Rich Chocolate Cake Mix . Het enige wat je nodig hebt is verse, gekoelde room die je kunt kloppen samen met een beetje suiker en vanille-extract en zachte kersen uit blik op suikersiroop en geraspte pure chocolade om de heerlijke rijke smaak te versterken.

Archana's Kitchen Eggless Rich Chocolate Cake Mixes maakt snacken gezond voor kinderen en familie. Ze zijn gemaakt met de goedheid van Ragi, Jowar en Whole Wheat. Heb geen eieren, geen Maida, geen conserveermiddelen en geen kunstmatige kleuren. En wat meer, deze cakemix bak je in de snelkookpan of een OTG/Oven. En het beste is dat het ei-vrij / ei-vrij is, je hebt maar twee extra ingrediënten nodig, namelijk de zelfgemaakte dahi / wrongel / of in de winkel gekochte dahi en olie.

Klik hier om Archana's Kitchen Cake Mixes te kopen

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo