Eggless Black Forest Cake-recept met Archana's Kitchen Rich Chocolate Cake Mix

Bron

Kokkerellen kent heerlijke ogenblikken in de keuken, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en hier met het gezin van genieten. In folders van supermarkten kom je de mooiste gerechten tegen, met wat oefenen kan jij dit ook bereiden? Groente stomen is ook iets om helemaal in op te gaan. Nog niet voldoende smaak?, als laatste afmaken met peper en zout en klaar is Kees. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Wat komt er deze week op tafel?

Een cake die zijn naam eer aandoet, Eggless Black Forest Cake ! Klassieke rijke chocoladetaart gemaakt van Archana's Kitchen Rich Chocolate Cake Mix . Het enige wat je nodig hebt is verse, gekoelde room die je kunt kloppen samen met een beetje suiker en vanille-extract en zachte kersen uit blik op suikersiroop en geraspte pure chocolade om de heerlijke rijke smaak te versterken.

Archana's Kitchen Eggless Rich Chocolate Cake Mixes maakt snacken gezond voor kinderen en familie. Ze zijn gemaakt met de goedheid van Ragi, Jowar en Whole Wheat. Heb geen eieren, geen Maida, geen conserveermiddelen en geen kunstmatige kleuren. En wat meer, deze cakemix bak je in de snelkookpan of een OTG/Oven. En het beste is dat het ei-vrij / ei-vrij is, je hebt maar twee extra ingrediënten nodig, namelijk de zelfgemaakte dahi / wrongel / of in de winkel gekochte dahi en olie.

Klik hier om Archana's Kitchen Cake Mixes te kopen

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo