Eggless Black Forest Cake-recept met Archana's Kitchen Rich Chocolate Cake Mix

Bron

Het tomatenmesje is klein in model maar doet groot werk. Tomatenmesjes kunnen een vorkje aan de punt hebben maar dit is niet altijd het geval. Een tomaat valt ook met een glad lemmet te snijden zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel erg scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten vel pakken. Het mesje heeft fijne kartels waardoor het probleemloos en zonder rafelen door de schil snijdt.

Een cake die zijn naam eer aandoet, Eggless Black Forest Cake ! Klassieke rijke chocoladetaart gemaakt van Archana's Kitchen Rich Chocolate Cake Mix . Het enige wat je nodig hebt is verse, gekoelde room die je kunt kloppen samen met een beetje suiker en vanille-extract en zachte kersen uit blik op suikersiroop en geraspte pure chocolade om de heerlijke rijke smaak te versterken.

Archana's Kitchen Eggless Rich Chocolate Cake Mixes maakt snacken gezond voor kinderen en familie. Ze zijn gemaakt met de goedheid van Ragi, Jowar en Whole Wheat. Heb geen eieren, geen Maida, geen conserveermiddelen en geen kunstmatige kleuren. En wat meer, deze cakemix bak je in de snelkookpan of een OTG/Oven. En het beste is dat het ei-vrij / ei-vrij is, je hebt maar twee extra ingrediënten nodig, namelijk de zelfgemaakte dahi / wrongel / of in de winkel gekochte dahi en olie.

Klik hier om Archana's Kitchen Cake Mixes te kopen

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo