Eenvoudige en heerlijke worstenbroodjes

Bron

Zoek je een koksmes? Dit exemplaar, is een prachtig koksmes. Dit mes houdt prettig vast dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Als je dit mes koopt heeft je messenset een professionele uitbreiding erbij.

Worstenbroodjes zijn perfect schilferig, hartig en absoluut heerlijk! Het lekkerste aperitief of tussendoortje, deze saucijzenbroodjes zullen zeker in de smaak vallen bij uw feestgangers!

Of je ze nu dipt of gewoon eet, deze saucijzenbroodjes zijn ZO GOED. Als je van deze worstenbroodjes houdt, ga je gang en probeer deze andere hapjes zoals deze Sliders , Smokies of deze lekkere Meatballs .

Zoomed in picture of sausage rolls. Worstenbroodjes zijn de BESTE?

Ik hou van eten dat een mini-snack is die ik op mijn bord kan stapelen! Deze saucijzenbroodjes zijn het perfecte hapklare aperitief dat je kunt vullen of slechts een paar kunt eten en ruimte kunt besparen voor andere lekkere traktaties! Met de perfecte schilferige korst en een gedurfde worst in het midden, is het de perfecte combinatie! Je kunt ze puur eten of in wat ketchup dopen. Wat je ook doet, je zult niet bij slechts één kunnen stoppen!

Deze saucijzenbroodjes zijn zo simpel en makkelijk te maken en ZOOOO lekker! De worst is perfect gekruid met milde smaakstoffen die een gedurfde smaak hebben. De buitenkant is een getextureerde en schilferige rol die in je mond uit elkaar valt als je een hap neemt! Het zijn niet je typische aperitiefhapjes, dus ik neem ze graag mee naar een feestje om mijn gasten te verrassen! Organiseer zelfs je eigen feest en begin met wat Creamy Chicken Alfredo Dip , Corn Fritters en Sticky Honey Garlic Wings en je zult een feest hebben om nooit te vergeten! Deze saucijzenbroodjes zijn zo lekker en zullen zeker een hit worden!

Wat zit er IN worstenbroodjes?

Deze klinken ingewikkeld, maar zijn zo gemakkelijk te maken! Met slechts een paar ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt, eet je deze lekkere saucijzenbroodjes in een mum van tijd op! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte afmetingen.

  • Gemalen worst : dit heb je natuurlijk nodig om saucijzenbroodjes te maken!
  • Italiaanse paneermeel : gewone paneermeel werkt, maar de Italiaanse paneermeel geeft het die extra smaak!
  • Eieren : Ik gebruik graag eieren die op kamertemperatuur zijn voordat ze worden gekookt, zodat ze beter mengen!
  • Knoflookteentjes: Als je geen verse knoflookteentjes bij de hand hebt, kun je de gehakte knoflook uit de koelkast gebruiken! ½ theelepel staat gelijk aan één teentje knoflook.  
  • Paprika : Een zoete specerij die een milde smaak toevoegt.
  • Worcestershire-saus : Hoewel de meeste mensen de naam van deze saus niet kunnen zeggen, is het een MUST in dit recept en heeft het een geweldige smaak!
  • Zout en peper : wordt gebruikt om uw recept op smaak te brengen.
  • Bevroren bladerdeeg : ik haal het mijne ongeveer een uur of twee om te ontdooien voordat ik van plan ben te koken.

Laten we gaan koken!

Deze saucijzenbroodjes duren slechts ongeveer 20 minuten van start tot finish! Ze zijn zo simpel en makkelijk te maken dat je er gek van wordt!

  1. Oven voorverwarmen en mixen: Verwarm de oven voor op 425 graden. Meng in een kom worst, paneermeel, een ei, knoflook, paprika, Worcestershire-saus en zout en peper.
  2. Snijden: Snijd het bladerdeeg in 3 delen.
  3. Maak een eierwas en smeer het in : Maak een eierwas met 1 ei en 2 eetlepels water en klop. Bestrijk de binnenkant van het deeg.
  4. Voeg het vlees toe en vouw het in het deeg: Neem ¼ kopje van het vlees en bekleed de worst in het midden van het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg over het vlees en neem een vork om de naden dicht te knijpen. Bestrijk de buitenkant van het bladerdeeg met de resterende eierwas.
  5. Snijden en op bakplaat leggen: Snijd het bladerdeeg in stukken van 2 cm en leg ze op een bakplaat.
  6. Bakken : Bak gedurende 15 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.

4 pictures showing how to make sausage rolls.

Baktips

Deze saucijzenbroodjes zijn zo makkelijk en heerlijk om te maken! Ik heb een paar tips om dit bakproces naadloos te laten verlopen!

  • Niet te vol of te strak wikkelen: je wilt niet dat deze openbarsten! Als ik deze vul, zorg ik ervoor dat ik voldoende ruimte heb om de pastei te vouwen en ze dicht te maken met mijn vork. Als je ze borstelt met de eierwas erop, werkt het als een lijm die ze bij elkaar houdt!
  • Om te voorkomen dat ze uitdrogen: wanneer u de vleesingrediënten bij elkaar zet, werk er dan niet te veel aan. Meng het net genoeg om alle ingrediënten gelijkmatig te verdelen. Als je het vlees te lang mixt, wordt het droog.
  • Hoe weet je wanneer ze klaar zijn: De buitenkant zal schilferig en goudbruin zijn en de binnenkant zal 165 graden Fahrenheit zijn!
  • Kies een vetarme worst: Als je worstenbroodjes drassig zijn geworden, komt dat waarschijnlijk door de hoeveelheid vet die erin zit. Ze hebben grotere hoeveelheden olie en vloeistof. Probeer worst te krijgen met een lager vetgehalte en dit zal helpen voorkomen dat dit gebeurt!

A sausage roll on a baking sheet.

Kan ik deze van tevoren maken?

Ja! Dit is een geweldige optie als je deze bij de hand wilt hebben voor een snel aperitief of snack! Je kunt deze zowel gekookt als ongekookt invriezen, maar ongekookt gaat langer mee in je vriezer! Volg de normale instructies om ze in elkaar te zetten. Leg ze vervolgens op een bakplaat (die elkaar niet raken) in de vriezer voor ongeveer 1-2 uur tot ze bevroren zijn. Haal ze eruit en plaats ze in een gelabelde ritssluitingszak of verzegelde container. Ze kunnen tot 3 maanden in je vriezer blijven. Ontdooi ze in de koelkast en kook zoals aangegeven op de receptenkaart. Of u kunt ze uit de vriezer bereiden en in plaats daarvan de kooktijd wijzigen in 30-40 minuten!

Sausage rolls on a platter with ketchup.

Restjes bewaren

Mocht je nog een paar van deze restjes over hebben, dan kun je ze bewaren en later opeten! Ze zijn ZOO lekker en vormen een geweldige snack de volgende dag!

  • In de koelkast: Zodra uw saucijzenbroodjes zijn afgekoeld, bewaart u ze in een luchtdichte verpakking. Leg ze in de koelkast en ze zijn daar 2-3 dagen houdbaar!
  • Opwarmen: Om de saucijzenbroodjes opnieuw op te warmen, verwarmt u de oven voor op 425 graden en kookt u ze ongeveer 10 minuten of tot ze goed zijn opgewarmd. Je kunt deze opwarmen in de magnetron, maar ze zullen vochtig zijn.
Meer voorgerechten om te proberen

Als je net zoveel van hapjes en snacks houdt als ik, dan ga je van al deze liefhebbers houden. Het zijn allemaal geweldige opties om mee te nemen naar een feestje en je komt zeker niet met restjes thuis! Voorgerechten zijn geweldig, want er zijn ZO veel opties om uit te kiezen, zodat je kunt doen wat je hartje begeert! Deze zijn eenvoudig en gemakkelijk en er is voor elk wat wils!

Voorgerechten

Hete Spinazie Artisjok Dip

Voorgerechten

Jalapeño Poppers Recept Met Spek

Voorgerechten

Bacon Ranch Kaas Bal

Voorgerechten

Geweldige Rotel-dip

Eenvoudige en heerlijke worstenbroodjes afdrukken

Worstenbroodjes zijn perfect schilferig, hartig en absoluut heerlijk! Het lekkerste aperitief of tussendoortje, deze saucijzenbroodjes zullen zeker in de smaak vallen bij uw feestgangers!
Natuurlijk Voorgerecht, Ontbijt
Keuken Amerikaans
Trefwoord saucijzenbroodjes
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 6 personen
Calorieën 284kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 1 pond gemalen worst
  • 1/3 kopje Italiaanse broodkruimels
  • 2 grote eieren verdeeld
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1/4 theelepel paprika
  • 1 Eetlepel Worcestershiresaus
  • zout en peper
  • 1 vel diepgevroren bladerdeeg ontdooid
instructies:

  • Verwarm de oven voor op 425 graden. Meng in een kom worst, paneermeel, een ei, knoflook, paprika, Worcestershire-saus en zout en peper.
  • Snijd het bladerdeeg in 3 delen.
  • Maak een eierwas met 1 ei en 2 eetlepels water en klop. Bestrijk de binnenkant van het deeg.
  • Neem ¼ kopje van het vlees en bekleed de worst in het midden van het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg over het vlees en neem een vork om de naden dicht te knijpen. Bestrijk de buitenkant van het bladerdeeg met de resterende eierwas.
  • Snijd het bladerdeeg in stukken van twee centimeter en leg ze op een bakplaat.
  • Bak gedurende 15 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.

Voeding

Calorieën: 284kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 15g | Vet: 22g | Verzadigd vet: 7g | Meervoudig onverzadigd vet: 3g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 10g | Transvet: 1g | Cholesterol: 116 mg | Natrium: 622 mg | Kalium: 256 mg | Vezel: 1g | Suiker: 1g | Vitamine A: 203IE | Vitamine C: 2 mg | Calcium: 34 mg | IJzer: 2 mg
      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo