Dronken noedels met garnalen

Bron

Het tomatenmesje heeft een lemmet van maximaal 15 centimters, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Het uiteinde is bij sommige tomatenmessen gevorkt, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat valt bovendien met een glad mesblad te snijden zoals een koksmes dit heeft. De tomaten vel is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het zonder moeite en zonder beschadigingen door de schil snijdt.

Dit Drunken Style Noodles with Shrimp-recept is geïnspireerd op de populaire Thaise straatvoedselpad kee mao, of 'dronken noedels'.

Dronken stijl noedels
Dronken noedels met garnalen

De smaak van deze dronken noedels is perfect uitgebalanceerd – pittig, hartig en lichtzoet – en het limoensap rondt het hele gerecht af. Dit Thaise noedelrecept is ook vullend, boordevol eiwitten van de garnalen en eieren en van nature glutenvrij als glutenvrije sojasaus wordt gebruikt. Meer van mijn favoriete Thaise garnalenrecepten zijn deze Shrimp Pad Thai en Thai Green Curry Coconut Shrimp with Basil .

(meer…)

Het bericht Dronken noedels met garnalen verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo