Dip met chocoladeschilferkoekjesdeeg

Bron

Niet super groot is het tomatenmes, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Bij sommige mesjes is de mespunt gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Tomaten snijden met een koksmes zou ook binnen de mogelijkheden behoren. Alleen moet deze wel super scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten schil pakken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het moeiteloos en zonder rafelen door de schil snijdt.

Maak je klaar voor liefhebbers van koekjesdeeg! Deze chocolate chip cookie dough dip is voor jou gemaakt. Nu kun je je favoriete koekjesdeegsmaak combineren met pretzels, fruit en andere koekjes, waardoor dit de beste dip is die je ooit hebt gehad!

Is dip niet absoluut de beste? Er zijn zoveel verschillende soorten die je kunt proberen, en ze passen overal bij! Je moet deze fantastische cannoli-dip, deze zoete fruitdip en deze perfecte toffee-appeldip proberen. Ze zijn allemaal zo lekker!

A platter with a bowl of chocolate chip cookie dough dip in a bowl in the middle surrounded by strawberrries, cookie and pretzels. Wat is Chocolate Chip Cookie Dough Dip?

Het eerste dat ik mezelf afvroeg toen ik deze dessertdip bedacht, was: "Hoe maak ik deze dip lekker, eetbaar en licht?" en ik denk dat ik het onder de knie heb! Deze chocolate chip koekjesdeeg dip heeft de heerlijke smaak van koekjesdeeg, de lichte textuur van een fruitdip en het beste is, er zitten geen rauwe eieren in zoals koekjesdeeg, dus je kunt dit eten tot je hart tevreden is!

Ik ben dol op dipsauzen, vooral als ik een heerlijke zoete kan maken die niet gebruikelijk is. Ik ben dol op deze chocoladekoekdeegdip omdat de smaak klassiek is en ik weet dat mensen het lekker zullen vinden. Maar ik zie dit ook niet op elk feest en elke borrel, dus ik vind het leuk dat het net even anders is. Bovendien kunnen er zoveel andere dingen in worden ondergedompeld dat deze dip voor bijna iedereen werkt! Maak het voor je volgende feest of bijeenkomst en ik ben ervan overtuigd dat dit het eerste zal zijn dat van tafel wordt gegeten!

Ingrediënten in Chocolate Chip Cookie Dough Dip Recept

Maak je er klaar voor… Deze ingrediëntenlijst is zo eenvoudig en heerlijk, maar als je deze dingen bij elkaar optelt, wordt het zo geweldig! Bekijk de receptenkaart onderaan de post voor alle exacte afmetingen.

  • Roomkaas : Laat je roomkaas een paar minuten op je aanrecht liggen voordat je deze dip gaat maken. Het zal zoveel gemakkelijker worden gemengd en ervoor zorgen dat er geen klontjes in je dip zitten.
  • Boter: Ik gebruikte ongezouten boter die op kamertemperatuur was voordat ik deze dip maakte.
  • Bruine suiker: de bruine suiker voegt een heerlijke en diepe smaak toe die bij de pittige roomkaas past.
  • Poedersuiker: Ik gebruik graag poedersuiker omdat het zo goed oplost in de dip.
  • Zout: Het zout versterkt alle andere ingrediënten.
  • Vanille-extract: een vleugje vanillesmaak is perfect in deze dip en laat het echt smaken als echt koekjesdeeg!
  • Mini Chocoladeschilfers: Ik gebruik halfzoete chocoladeschilfers, maar melkchocoladeschilfers of donkere chocoladeschilfers werken ook prima!

Hoe maak je koekjesdeeg dip?

Deze chocoladekoekdeegdip duurt minder dan 5 minuten (dat is de totale tijd!) om te maken. Het is zelfs zo goed en zo gemakkelijk dat je het recept misschien gewoon wilt verdubbelen, zodat je zeker wat restjes voor jezelf hebt!

  1. Combineren: Voeg in een middelgrote kom roomkaas, boter, bruine suiker, poedersuiker, zout en vanille-extract toe.
  2. Mix : Mix met een elektrische handmixer tot de ingrediënten glad en opgenomen zijn.
  3. Fold and Chill : Vouw de mini-chocoladeschilfers erdoor en roer. Dek af en zet in de koelkast tot het ongeveer 2 uur gekoeld is.
  4. Serveren: Serveer met graham crackers, zandkoekkoekjes, fruit, pretzels of wat je maar wilt!

4 pictures showing how to add the ingredients to a bowl, mix with an electric mixer and then fold in the mini chocolate chips.

Gemakkelijke variaties

Als je deze dip een beetje wilt veranderen, heb ik een paar ideeën voor je! Dit zijn slechts een paar manieren waarop u deze chocoladekoekdeegdip uw eigen kunt maken!

  • Maak het zoeter : deze dip is zoet maar niet overdreven zoet. Als je het wat zoeter wilt, kun je naar eigen smaak gewoon meer poedersuiker toevoegen!
  • Mix-ins: maak deze dip elke keer anders door de chocoladestukjes te vervangen door toffeestukjes, mini m&m's, stukjes Reese of een andere kleine traktatie waar je dol op bent.

A bowl of chocolate chip cookie dough dip with a chocolate cracker dipped in it.

Overgebleven dipsaus bewaren

Deze chocolate chip cookie dough dip is zo lekker en makkelijk op te bergen! Zet het in een luchtdichte verpakking in de koelkast en het is 3-5 dagen houdbaar. Dit is een heerlijke dip om van tevoren te maken!

A close up of a chcolate cracker being dipped into chocolate chip cookie dough dip.

Meer heerlijke recepten met chocoladeschilfers

Als je van chocoladeschilfers houdt, dan heb ik nog een paar heerlijke recepten voor je! Veelzijdig en oh zo lekker, deze recepten met chocoladeschilfers staan voor u klaar. Probeer e of probeer ze allemaal … Hoe dan ook, ik weet dat je er een zult vinden die je leuk vindt!

Desserts

Chocolate Chip Cheesecake Brownies

Desserts

Chocoladeschilferkoekjesdeegrepen

Desserts

Chocoladeschilferpuddingkoekjes

Brood

Bananenbrood met chocoladeschilfers

Chocolade Chip Koekjesdeeg Dip afdrukken

Maak je klaar voor liefhebbers van koekjesdeeg! Deze chocolate chip cookie dough dip is voor jou gemaakt. Nu kun je je favoriete koekjesdeegsmaak combineren met pretzels, fruit en andere koekjes, waardoor dit de beste dip is die je ooit hebt gehad!
Natuurlijk Dessert
Keuken Amerikaans
Trefwoord Chocolate Chip Cookie Dough Dip, Dessert Dip
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Porties 6
Calorieën 515kcal
Auteur Alyssa Rivers
ingrediënten

  • 8 oz Roomkaas, verzacht
  • 6 el Boter, verzacht
  • 1/2 kopje bruine suiker
  • 3/4 kop poedersuiker
  • 1/8 tl Zout
  • 2 tl vanille-extract
  • 1 kopje mini-chocoladeschilfers
instructies:

  • Voeg in een middelgrote kom roomkaas, boter, bruine suiker, poedersuiker, zout en vanille-extract toe.
  • Mix met een elektrische handmixer tot de ingrediënten glad en opgenomen zijn.
  • Vouw de mini-chocoladestukjes erdoor. Dek af en zet in de koelkast tot het ongeveer 2 uur gekoeld is.
  • Serveer met graham crackers, zandkoekjes, fruit, pretzels of wat je maar wilt!

Voeding

Calorieën: 515kcal | Koolhydraten: 56g | Eiwit: 4g | Vet: 31g | Verzadigd vet: 19g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 6g | Transvet: 1g | Cholesterol: 73 mg | Natrium: 283 mg | Kalium: 80 mg | Vezel: 1g | Suiker: 53g | Vitamine A: 925IE | Vitamine C: 1 mg | Calcium: 90 mg | IJzer: 1 mg

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo