Dim Posto Recept – Bengaalse eiercurry met maanzaad

Bron

Wil je een nieuw chef’s knife? Dit exemplaar, is een prachtig koksmes. Dit keukenmes houdt makkelijk vast waardoor snijden soepel en veilig gaat. Als je dit mes koopt heeft je messenset een mooie uitbreiding erbij.

Dim Posto is een heerlijke eiercurry in Bengaalse stijl met een pittige maanzaadmasala en gestoofd in kruiden. Het is een makkelijk te maken en heerlijk gerecht dat meestal samen met gestoomde rijst wordt geserveerd.

Serveer Dim Posto Recept – Bengaalse eiercurry samen met gestoomde rijst en satvik wortelspruitensalade voor een Indiase lunch of diner.

Als je van dit Dim Posto-recept – Bengaalse eiercurry houdt, kun je ook andere recepten met eiercurry proberen die je kunt maken voor je dagelijkse maaltijden:

  1. Recept voor Sri Lankaanse eiercurry
  2. Hariyali Ei Curry Recept Met Koriander En Munt Jus
  3. Ei Boter Masala Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo