Dikte van roestvrijstalen bekleding

Bron

Ik probeerde krassen te verwijderen van een reparatie van een kapotte punt op een RVS-beklede Wat 240 van JNS (nat droog 400 – 600 – 800 – 1k gebruikt). Ik gebruikte behoorlijk zware druk, maar kan me niet voorstellen dat ik veel metaal heb verwijderd. Na gebruik lijkt het nu wat patina te hebben in het bekledingsgebied. Voordien geen verkleuring in het bekledingsgebied.

Hoe dik is de bekleding? Heb ik op plekken door de bekleding heen gesleten of is de schijnbare patina van iets anders?
Even terzijde, de patina van het kernstaal is echt mooi.

Bron

Zoek je een chef’s knife? Deze zoals hierboven te zien is, is een prachtig koksmes. Dit mes houdt makkelijk vast waardoor snijden soepel en veilig gaat. Dit keukenmes is een mooie uitbreiding op ieders messenset.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo