Dikte van roestvrijstalen bekleding

Bron

Ik probeerde krassen te verwijderen van een reparatie van een kapotte punt op een RVS-beklede Wat 240 van JNS (nat droog 400 – 600 – 800 – 1k gebruikt). Ik gebruikte behoorlijk zware druk, maar kan me niet voorstellen dat ik veel metaal heb verwijderd. Na gebruik lijkt het nu wat patina te hebben in het bekledingsgebied. Voordien geen verkleuring in het bekledingsgebied.

Hoe dik is de bekleding? Heb ik op plekken door de bekleding heen gesleten of is de schijnbare patina van iets anders?
Even terzijde, de patina van het kernstaal is echt mooi.

Bron

Een broodmes kopen? Uiteraard doe je dat op keukengerijk.nl de website met verstand van keukenmessen. Dit mes bijvoorbeeld gaat je blij maken. Met broodmessen als deze zal kruimelen en pletten in het verleden behoren.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo