Die zomerdromen waarmaken

Bron

Het beste aan keukengerei is iets dat elke keuken wel nodig heeft, zelfs als je nog nooit eerder hebt gekookt. Product bewerking met het het mes dat er het meest geschikt voor is zoals het SANTOKUMES geeft dan ook je juiste resultaat. Voor het beste snijresultaat is het praktisch dat je goed kan snijden, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

De kinderen gaan misschien weer naar school, maar mijn zomer is net aan het opwarmen! Deze maand heb ik 4 concerten waar ik heen ga, ik breng elke middag door op het terras en zie zoveel mogelijk vrienden. De zomer is echt de beste tijd van het jaar en ik beschouw het niet als vanzelfsprekend. Ik heb mijn vitamine D nodig, ik heb de energie nodig van de mensen op straat om me heen, en ik heb elk excuus nodig om uit sportkleding te komen en weer echte kleding te dragen. Ik heb de laatste tijd niet veel gewinkeld omdat mijn dagen voornamelijk in de sportschool worden doorgebracht, in de sportschool werken, en dan meteen naar een koffiebar voor computerwerk…over de sportschool. Dus echte mensenkleren hebben een achterbank ingenomen. Maar gelukkig reikte Express de hand om samen te werken en herinnerde me eraan hoeveel ik FREAKING van hun kleding hou. Het is te lang geleden dat ik ergens een bestelling heb geplaatst, maar mijn laatste Express- bestelling was de exacte herinnering die ik nodig had om de schattige zomerkleren te dragen terwijl ik de laatste beetjes van deze warme maanden opsnuif!

PaleOMG x Express

PaleOMG x Express

Een van de belangrijkste redenen waarom ik de laatste tijd niet veel heb gewinkeld, is dat de trend uit de jaren 90 gewoon niets voor mij is. Mom jeans, spandex shorts met wijde sweatshirts en gigantische sneakers… ik kan gewoon niet hangen! Misschien laat dat mijn leeftijd zien of misschien laat het gewoon zien dat ik tegenwoordig minder bezig ben met de trends en meer met wat volgens mij het beste werkt voor mijn lichaamsbouw. En spandex shorts met wijde sweatshirts is het NIET. Gelukkig heeft Express alle opties. Wil je een mama-jeans? Ze hebben je. Maar als je nog steeds leeft zoals ik, in die skinny jeans, hebben ze dat ook! En als je Express- jeans nog niet hebt geprobeerd, maak je dan klaar om je te verbazen over hoe comfortabel ze zijn. En niet alleen comfortabel, maar ook nog eens ongelooflijk betaalbaar! In plaats van honderden dollars te betalen voor EEN spijkerbroek, zou je meerdere paar kunnen kopen! Vooral nu al hun jeans 40% korting hebben, inclusief deze halfhoge zwarte Raw Skinny Jeans . Ik ga normaal met hoge taille of superhoge taille, maar deze jeans met halfhoge taille vormde de kont zo verdomd goed dat ik het niet kon weerstaan.

PaleOMG x Express

PaleOMG x Express

En als je net als ik bent en van een strakke look houdt zonder al te veel moeite, moet je Express bodysuits eens bekijken! Express is de winkel waar ik altijd naar toe ga als ik een bodysuit wil vinden die past als een droom. En deze Body Contour Double Layer Thong Bodysuit is puur comfort! Het is gemaakt van een zijdeachtige stof die glad blijft en geen rimpels vertoont als je de hele dag door beweegt. Ik droeg het gisteravond tijdens het avondeten en kreeg meteen een compliment toen mijn vriendin me een knuffel gaf omdat ze hield van hoe de stof aanvoelde. Het is dus niet alleen comfortabel voor u, maar het is ook comfortabel voor iedereen die bij u in de buurt komt. Het is een echte win-win. En je kunt deze bodysuit nu met 50% korting krijgen!! Plus het komt in 17 verschillende kleuren!!

PaleOMG x Express

PaleOMG x Express

Als je klaar bent om uit je dagelijkse kleding te breken (ook bekend als activewear of misschien gewoon pyjama omdat je nog steeds vanuit huis werkt), staat Express voor je klaar – 90s-vibes of 2021-vibes – het is aan jou! Wat je vibe ook is, je zult iets vinden waar je van houdt, iets waar je je geweldig in voelt, en dat alles terwijl je wat geld bespaart tijdens hun weekendverkoop!!

Shop meer skinny jeans

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

Shop meer bodysuits

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

Winkel meer sandalen

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG x Express

PaleOMG x Express

Shop mijn look

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG x Express

________________

Dit bericht wordt u aangeboden door Express . Het bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding voor dit bericht, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Die zomerdromen waarmaken verscheen eerst op PaleOMG.

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo