Dhingri Dolma – Awadhi Stijl Dhingri (Paddestoel)

Bron

Wat een plezierige ervaring om voor het diner aan het aanrecht te mogen staan en je eigen creaties tot stand te brengen. In het kookbook van jouw gewenste chef zie je de meest lekkere creaties voorbij schieten, hoe gaaf zou het zijn als jij dit ook kan? Met grootse passie je gerecht alle liefde geven die je hebt. En die harmonie van smaken die bij elkaar passen, als laatste afmaken met peper en zout en klaar is Kees. Dan de kruiden goed fijn snijden met een scherp mes om over je gerecht te strooien. Krijg je al de smaak te pakken?

Dhingri Dolma – Awadhi Stijl Dhingri (Paddestoel)

Dhingri dolma is een heerlijk, mild gekruid, semi-droge curry recept uit de Awadhi keuken met aardse champignons en zachte paneer (Indiase kwark) in een hartige basis van uien, tomaten, kruiden en een speciale specerij – karwijzaad (shahi jeera ). Dit gerecht zorgt voor een gemakkelijke en snelle weekend- of doordeweekse maaltijd gecombineerd met…

LEES: Dhingri Dolma – Awadhi Style Dhingri (Paddestoel)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo