Deze sociale norm onzin – Aflevering 211: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Een keukenmes kopen die je ook echt gaat gebruiken? Het koksmes voldoet aan de eisen. Een glad mesblad brengt de minst mogelijke beschadiging aan het product. Elke keuken heeft minimaal een koksmes nodig. Zodra je ermee klaar bent is opbergen op een veilige plek ontzettend aan te raden. Het is onze tip om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

Vandaag heb ik het in de podcast over het doorbreken van de sociale normen en het vinden van een leven dat werkt voor jou en je eigen persoonlijke hoop en dromen. Ik deel ook mijn ervaring met iemand uit mijn verleden en de vreugde om hem terug in mijn leven te hebben en worstelt met familie en de gedachte om ooit een kind te krijgen.

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post This Social Norm Bullshit – Episode 211: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo