deze besluiteloosheid stoort me!

Bron

Hallo mensen,

het is een tijdje geleden dat ik hier ben geweest, maar ik ben blij om terug te zijn!
Ik zou mezelf graag een bandslijpmachine willen kopen om maandelijks te slijpen voor ons restaurant en om mijn eigen messen te maken, waar ik bijna nieuw in ben.
Omdat ik in Europa gevestigd ben, geloof ik dat mijn keuzes beperkt zijn;

Ik weet van :
claryx grindershttps://claryxmetalworks.com/product-category/belt-grinders/
Goset slijpmachines

www.smeederijatelieralkmaar.nl
Slijpmachine G20 PRO

Professionele messenslijpmachine. Deze versie draait op 220V stroom. De G20 is de meest multi-inzetbare slijpmachine voor messen, voor een zeer goede prijs.
www.smeederijatelieralkmaar.nl www.smeederijatelieralkmaar.nl

Lions proces
[URL…

deze besluiteloosheid stoort me!

Bron

Erg significant is het tomatenmes niet, het is een bescheiden mes met enorm gemak. Het mespunt is bij sommige tomatenmessen gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Een tomaat kan ook bewerkt worden met een glad mesblad zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel super scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten vel pakken. Het tomatenmes heeft fijne kartels waardoor het probleemloos en zonder pletten door de schil snijdt.
We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo