Delbert Ealy en Tim Brown

Bron

Eerst Delbert Ealy 7-3/4" met zuur geëtste AEB-L.
Ik heb dit ongeveer een maand geleden van Home Butcher opgehaald. Toen ik de pasvorm en afwerking kreeg, was een beetje wankel. De lijm van het handvat had wat openingen en het profiel lag niet plat op het bord. Ik stuurde het terug naar Delbert voor een volledige spabehandeling. Ondertussen heb ik een hhh aeb-l van deze site opgepikt, dus ik wil deze verkopen. Het heeft nooit voedsel aangeraakt en is in veel betere staat dan nieuw.
Vraag $ 300,00 gratis verzonden in de VS

De tweede is een lokale…

Delbert Ealy en Tim Brown

Bron

Een broodmes bestellen? Natuurlijk doe je dat op keukengerijk.nl de website met verstand van keukenmessen. Zie dit dit broodmes, zoiets knaps hoort toch in jouw keuken thuis. Er zijn geen croissants meer die zullen pletten of kruimelen dankzij dit schatje.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo