De ultieme maaltijdplanner van Skinnytaste

Bron

Hoe heerlijk is het toch om elke avond in de keuken te mogen staan en gebruik te maken van alle ingrediƫnten. Het is iets dat je graag kan doen, de mogelijkheden zijn eindeloos de smaak is geheel naar eigen inzicht. Met grootse passie je gerecht alle liefde geven die je hebt. Je ruikt het pruttelende goedje al van afstand. Dan de kruiden goed fijn snijden met een koksmes om daarna door je saus te roeren. Begin je al trek te krijgen?

Ik ben zo enthousiast om te delen dat Skinnytaste Ultimate Meal Planner nu beschikbaar is voor pre-order!

Skinnytaste Ultieme Maaltijdplanner

De Skinnytaste Ultieme Maaltijdplanner

Toen ik een paar jaar geleden aan mijn gezondheidsreis begon, ontdekte ik dat de twee dingen die het meest hielpen waren a) mijn eigen gezonde diners thuis koken, waar ik de volledige controle had over wat er in mijn maaltijden ging en b) mijn maaltijden vooruit plant voor de week.

De Skinnytaste Ultimate Meal Planner is ontworpen om u te helpen uw doelen op schema te houden en het plannen van maaltijden gemakkelijker en overzichtelijker te maken. De spiraalgebonden maaltijdplanner voor 52 weken heeft wekelijkse roosters voor maaltijdplanning die u kunt uitscheuren en op uw koelkast kunt plaatsen als u dat wilt, een maaltijdplan voor 12 weken, 30 (15 nieuwe) recepten en uittrekbare boodschappenlijstjes. Ik vind het heerlijk om mijn week te beginnen met dankbaarheid, bevestigingen en intenties, dus daar heb ik ook ruimte voor gemaakt. Ik hoop dat je dit net zo leuk zult vinden als ik! Hier alvast een sneakpeak:

Skinnytaste Ultieme MaaltijdplannerSkinnytaste Ultieme Maaltijdplanner

Bestel hier alvast:

  • Amazone
  • Barnes and Noble
  • Indie gebonden

Het bericht De Skinnytaste Ultieme Maaltijdplanner verscheen eerst op Skinnytaste .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo