De beste klassieke appeltaart {Geen voorgekookte appels}

Bron

Het tomatenmes heeft een mesblad van maximaal 15 centimters, het is een bescheiden maar fijn mes. Bij sommige tomatenmesjes is de mespunt gevorkt, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat snijden met een koksmes zou ook kunnen. Alleen moet deze wel erg scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten vel pakken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder rafelen door de schil snijdt.

Geloof het! Dit is de beste klassieke appeltaart met een perfect zoete, perfect dikke vulling en malse, heerlijke appels. Het is zo goed!

Door aantekeningen te maken van enkele zeer populaire appeltaartrecepten, heb ik eindelijk het ultieme beste appeltaartrecept ooit gevonden.

Er zijn geen geheimen. Geen trucjes. Geen speciale ingrediënten. Het is duidelijk en eenvoudig. En het zal ongetwijfeld een beproefde favoriet worden.

(meer…)

Het bericht De beste klassieke appeltaart {Geen voorgekookte appels} verscheen eerst op Mel's Kitchen Cafe .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo