De 5 raarste dingen die ik heb gemaakt met mijn Instant Pot

Bron

Het tomatenmes is voor een keukenmes best klein. Het uiteinde is bij meerdere modellen tomatenmesjes gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet zoals een koksmes dit heeft. De tomaten schil is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Het tomatenmesje is fijn gekarteld waardoor het moeiteloos en zonder pletten door de schil snijdt.

Ik heb VEEL Instant Pot-recepten gemaakt. Ik bedoel veel. Ik heb meer dan 1000 berichten op mijn blog gewijd aan iets dat te maken heeft met de Instant Pot. Sommigen van hen waren erg lekker en erg populair, zoals de Toscaanse kippasta of knoflook-parmezaanse kip of tortellini-kipspinaziesoep. […]

Het bericht De 5 raarste dingen die ik heb gemaakt met mijn Instant Pot verscheen eerst op 365 dagen langzaam koken en koken onder druk .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo