Dalman 190 Gyuto

Bron

Het is tijd voor mij om afscheid te nemen van een paar van mijn favorieten en nieuwe messen uit te proberen.

De eerste is mijn Dalman 190 Honyaki Gyuto. Hakhoogte 52 mm.

Ik heb hiervoor een Saya laten maken, en die kwam er ook bij, dus je mag elke dag beslissen welke broek je je nieuwe Dalman wilt laten dragen. (Ik kan vanavond wat foto's maken van de andere Saya, hij is net zo mooi als die op de foto's)

Het mes heeft nog een gebruikspatina, ik kan het opruimen als je wilt. Gewoon vragen wat ik heb betaald voor de…

Dalman 190 Gyuto

Bron

Kokkerellen kent vrolijke ogenblikken in de keuken, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en vol trots op tafel presenteren. In kookboeken kom je de fraaiste gerechten tegen, hoe gaaf zou het zijn als jij dit ook kan? Met volle aandacht je gerecht alle liefde geven die je hebt. Nog niet voldoende smaak?, met kruid wordt het nog lekkerder. Met de eigen geteelde groente van je dochtertje. Begint je maag al te knorren?

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo