Dalcha Recept Hyderabadi met schapenvlees

Bron

Dalcha met schapenvlees en kaddu is nog een andere Hyderabadi-keuken die vaak wordt gemaakt met vlees of schapenvlees gemengd in flespompoen (kaddu) en dal (linzen). Het is het meest voorkomende gerecht dat in Hyderabad wordt gemaakt en dat al sinds het Nizam-tijdperk wordt doorgegeven. Andere Hyderabadi-recepten om uit te proberen zijn dal gosht, hoe kip biryani te maken,…

Lees verder

Het bericht Dalcha Recept Hyderabadi met schapenvlees verscheen eerst op Yummy Indian Kitchen – Indian and International Recipes .

Bron

Niet super groot is het tomatenmesje, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Bij meerdere modellen messen is de mespunt gevorkt, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat valt tevens met een glad mesblad te snijden bijvoorbeeld een koksmes. De tomaten schil is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Met dank aan de fijne kartels aan het mesje is die tomaten schil probleemloos te snijden.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo