Colombiaanse Kip Sancocho (Sancocho de Pollo)

Bron

Het tomatenmesje heeft een mesblad van hoogstens 15 centimeter, het is een bescheiden mesje met groot gemak. Bij sommige messen zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Een tomaat valt ook met een glad mesblad te snijden zoals een koksmes dit heeft. De tomaten vel is een behoorlijk lastige die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Dankzij de fijne kartels van het tomatenmesje is die tomaten vel kinderspel.

Sancocho de Pollo, een stevige soep die bijna lijkt op een stoofpot, is een traditioneel gerecht in de Antioquia-regio van Colombia dat aardappelen, yuca, maïs, bakbananen en kip combineert.

Bowl Sancocho met rijst en avocado
Colombiaanse Kip Sancocho

Colombian Chicken Sancocho is het ultieme troostmaaltijd voor mijn familie en mij als we trek hebben in kippensoep. In Colombia is "el almuerzo" de hoofdmaaltijd die 's middags wordt gegeten, en deze soep wordt dan vaak gegeten. Ik hoop dat je er net zo van geniet als wij! Meer van mijn favoriete Colombiaanse recepten zijn Carne en Bistec (biefstuk met uien en tomaten), Huevos Pericos (roerei) en Aji Picante .

(meer…)

Het bericht Colombiaanse Kip Sancocho (Sancocho de Pollo) verscheen eerst op Skinnytaste .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo