Chole Aloo Tikki Chaat Recept – Een Indiase straatvoedselsnack De Chole Aloo Tikki Chaat is een eenvoudig recept van het populaire straatvoedsel van India. De aromatische smaak die voortkomt uit de chola, de chutneys en de scherpe ui, samen met die knapperige sev op de top, maakt het een all time favoriete Indiase straatchaat. Serveer deze heerlijke Chole Aloo Tikki Chaat voor het Diwali-feest, als avondhapje of zelfs doordeweeks diner met familie en vrienden. Als je van Indiase Street Food-recepten houdt, moet je enkele van de favorieten proberen, zoals: Ram Ladoo Recept Matar Samosa Recept Sev Puri Recept

Bron

Het is niet belangrijk of je nu een goede kok bent of niet, goed keukenmateriaal heb je nu eenmaal nodig. Je producten gaan snijden met het meest geschikte keukenmes zoals het UNIVERSELE KOKSMES is dan ook het beste. Om het mes optimaal te gebruiken is leren snijden wel zo handig, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

De Chole Aloo Tikki Chaat is een eenvoudig recept van het populaire straatvoedsel van India. De aromatische smaak die voortkomt uit de chola, de chutneys en de scherpe ui, samen met die knapperige sev op de top, maakt het een all time favoriete Indiase straatchaat.

Serveer deze heerlijke Chole Aloo Tikki Chaat voor het Diwali-feest, als avondhapje of zelfs doordeweeks diner met familie en vrienden.

Als je van Indiase Street Food-recepten houdt, moet je enkele van de favorieten proberen, zoals:

  1. Ram Ladoo Recept
  2. Matar Samosa Recept
  3. Sev Puri Recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo