Chilke Wali Mung Dal Curry Recept

Bron

Het keukenmes die je het vaakst zal vasthouden is het koksmes. Een mesblad zonder kartels zorgt voor een stuk minder beschadiging aan groenten, fruit, vlees en vis. Wat iedere keuken kan gebruiken is een koksmes. Verzorg het goed door het keukenmes voordat je het gaat gebruiken eerst met een aanzetstaal aan te zetten en stop het niet in de vaatwasser.

Split Mung bean dal gekookt in aromatische Indiase kruiden, uien en tomaten; perfect met een kom hete, stomende rijst of een Indiaas plat brood. Het is een perfect recept om te serveren tijdens je doordeweekse lunch of diner.

Chilke Wali Mung Dal gaat goed samen met gestoomde rijst , elke pulao of biryani en elk Indiaas plat brood zoals roti, paratha , naan, puri enz.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere Dal-recepten proberen, zoals

  1. Rajasthani Dal Recept
  2. Recept voor gerookte Dal Makhani Dhaba-stijl
  3. Dal Banjara Recept

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo