Butterfly Pea Cherry Limonade

Bron

Het tomatenmesje is klein in model maar doet groot werk. Tomatenmesjes kunnen een vork aan de punt bezitten maar hoeft zeker niet. Een tomaat kan met verschillende keukenmessen worden bewerkt, zelfs messen zonder kartels waaronder een koksmes. Alleen moet deze wel super scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten schil pakken. Met dank aan de fijne kartels van het mesje is die tomaten vel zonder moeite te snijden.
Butterfly Pea Cherry Limonade

Limonade is een van mijn favoriete verfrissende drankjes aller tijden, maar door mijn zure reflux (LPRD/Silent Reflux) moest ik een tijdje stoppen met het drinken van citrusdrankjes. Om het immuunsysteem van mijn familie een boost te geven, bereid ik het echter nog steeds voor hen voor.

Vandaag heb ik deze schattige maar lekkere Butterfly Pea Cherry-limonade gemaakt waar iedereen van kan genieten. Cherry Lemonade is favoriet, maar ik heb Butterfly Pea Flower Tea (Blue Ternatea) toegevoegd om het kleurrijker te maken. Het voegt ook meer gezondheidsvoordelen toe. Butterfly Pea Flower Tea helpt bij angst en is een antioxidant die veroudering vertraagt.

BEKIJK HIER DE VIDEO:

Butterfly Pea Cherry Limonade

Ik drink dit altijd om me te kalmeren en te helpen met mijn angst, maar vandaag – het maakt mijn limonade prachtig. Ben je het er niet mee eens?

ANDERE RECEPTEN DIE JE MOET HOUDEN…

 • Pandan Limonade | www.thepeachkitchen.com Pandan-limonade
 • Bosbessenlimonade Bosbessenlimonade
 • Watermeloen Limonade Watermeloenlimonade … of watercitroen?
Butterfly Pea Cherry Limonade

Afdrukken
Auteur: Peachy Adarne
Ingrediënten
 • 4 maraschino kersen, in kleine stukjes gesneden + 1 el siroop
 • ijs
 • schijfje citroen
 • 1 kopje limonade
 • ¼ kopje Butterfly Pea Flower Tea
Routebeschrijving
 1. Maak de Butterfly Pea Flower Tea: Steile vlindererwtenbloem 5 minuten in heet water en in de koelkast om af te koelen.
 2. Maak de limonade: Combineer het sap van een citroen, 1-2 eetlepels suiker en 1 kopje water. Goed mengen. Koel om te koelen.
 3. Om de Butterfly Pea Cherry Limonade te maken: Combineer alle ingrediënten in een hoog glas in de volgende volgorde: kers, ijs, schijfje citroen, limonade, vlindererwtenbloemthee.
 4. Roer en geniet terwijl de kleuren prachtig samenkomen.
3.5.3251

Het bericht Butterfly Pea Cherry Limonade verscheen eerst op The Peach Kitchen .

   Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
   Logo