Boter Zwemkoekjes

Bron

Het keukenmes dat bijna elke taak aan kan is het koksmes. Een glad lemmet brengt de minst mogelijke trauma aan het product. Elke keuken heeft minimaal een koksmes nodig. Doe er zuinig mee door deze voordat je het gaat gebruiken eerst met een aanzetstaal aan te zetten en maak deze met de hand schoon.

Deze boterkoekjes zijn zacht en luchtig van binnen met een knapperige buitenrand. Ze zijn ZO GOED en passen bij bijna alles!

Je hebt een goed koekje nodig dat bij bijna elke maaltijd past. Probeer deze zwemboterkoekjes met deze gebakken kip , deze aardappelpuree en deze geweldige sperziebonen voor een maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn!

A biscuit being served out of the pan. Wat ZIJN Boter Zwemkoekjes?

Als je van een goed koekje houdt, dan ga je hier dol op zijn! Ze worden gekookt in boter om ze zacht, vochtig en smakelijk te maken. Maar ze hebben ook een heerlijk krokant buitenrandje. De textuur is gewoon GEWELDIG. En je kunt echt niet fout gaan met een heerlijk koekje . Ze zijn klassiek, eenvoudig en een kant waar iedereen van houdt!

Ik kan er niet over uit hoe makkelijk dit recept is! In feite heb je waarschijnlijk al zo ongeveer alles wat je nodig hebt om ze te maken. Misschien moet je gewoon wat karnemelk halen. Of u kunt uw eigen karnemelkrecept maken . Ik bedoel, jullie weten allemaal dat ik dol ben op een goed recept dat thuis gekookt schreeuwt zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan! Je zult er zo dol op zijn dat je ze in elke maaltijd wilt opnemen! Ik weet dat ik dat doe!

Ingrediënten in Boter Zwemkoekjes

Je hebt waarschijnlijk zo ongeveer alles wat je nodig hebt om deze heerlijke koekjes te maken! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte afmetingen.

  • Meel: Ik heb bloem voor alle doeleinden gebruikt en het werkte prima in dit recept!
  • Bakpoeder: Dit is wat de koekjes zal helpen rijzen en luchtig zijn.
  • Zout: Het zout zal de smaak van de koekjes helpen verbeteren.
  • Kristalsuiker: ik gebruik graag een beetje zeker om ze een beetje zoeter te maken.
  • Karnemelk : je kunt in de winkel gekochte karnemelk gebruiken of deze zelfgemaakte karnemelk maken. Het is supergemakkelijk!
  • Boter : Ik gebruik het liefst ongezouten boter zodat ik de hoeveelheid zout in het recept niet hoef te veranderen.

Laten we koekjes maken!

Deze zwemboterkoekjes hebben maar een paar minuten nodig om in elkaar te zetten! Je zult honing besprenkelen en ze opeten voordat je het weet!

  1. Voorverwarmen: Verwarm de oven voor op 450 ° F.
  2. Klop de droge ingrediënten: voeg in een middelgrote kom bloem, bakpoeder, suiker en zout toe. Klop ingrediënten om te combineren.
  3. Meng karnemelk: Giet in 2 kopjes koude karnemelk. Roer net tot gecombineerd. Pas op dat je het niet te lang mengt.
  4. Smelt de boter en giet in de pan. Voeg deeg toe: Giet de gesmolten boter in een 8×8 inch bakvorm. Giet het deeg over de boter. Verdeel het beslag gelijkmatig in de pan.
  5. Snijd de vierkanten voor : Snijd met een mes 9 vierkanten voor in het ongebakken beslag.
  6. Bakken: Bak 25 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is en de koekjes doorbakken zijn.
  7. Koel en serveer : Laat de koekjes een paar minuten afkoelen voordat u ze serveert. Genieten van!

4 pictures showing steps on how to make biscuit batter and how to place them in the butter in a pan.

Tips en trucs

Deze zwemboterkoekjes worden heerlijk zacht en luchtig! Hier zijn enkele baktips om ervoor te zorgen dat de jouwe precies goed wordt.

  • De boter smelten: Let goed op je boter als je hem smelt. Je wilt niet dat het zo heet is dat het kookt. Net genoeg gesmolten om het in de pan te schenken!
  • Open de ovendeur niet: ik weet dat het verleidelijk is om de ovendeur te openen terwijl u uw koekjes bakt. Je wilt tenslotte gewoon zien hoe het met ze gaat! Maar als je de deur opent terwijl je aan het bakken bent, laat je veel warmte ontsnappen. Hierdoor kunnen ze ongelijkmatig bakken. Houd de deur gesloten en gebruik dan gewoon de ovenlamp!
  • Niet te lang mixen: Als je te lang mixt of je mixer op hoog zet, voeg je meer lucht toe aan je beslag! Het kan rubberachtig worden als het te veel wordt gemengd. Gebruik dus ingrediënten op kamertemperatuur zodat je niet zoveel klontjes hoeft te mixen en doe het op een lagere snelheid!

A close up of swim butter biscuits in a pan.

Restjes bewaren

Als je het geluk hebt om restjes van deze zwemboterkoekjes te hebben, dan zul je blij zijn te weten dat ze supergemakkelijk te bewaren zijn!

  • Koelkast: Zodra ze zijn afgekoeld, plaatst u ze in een luchtdichte container. Zet ze in de koelkast en ze zijn 4-5 dagen houdbaar!
  • Opwarmen: Om ze weer op te warmen, verwarm je ze gewoon in de oven op de laagste temperatuur. Dit duurt meestal ongeveer 10 minuten! Of je kunt ze ongeveer 30 seconden tot een minuut in de magnetron op de hoogste stand laten staan of totdat ze zijn opgewarmd!

Swim butter biscuit with some strawberry jam being spread on one with a knife.

Wat te doen op boterkoekjes?

Als je van deze zwemboterkoekjes hield en je wilt weten wat je erop kunt doen, dan heb ik een heleboel ideeën voor je! Koekjes kunnen als bijgerecht worden gebruikt voor ontbijt, lunch of diner! En naar mijn mening is er niets dat je er niet op kunt doen! Hier zijn enkele ideeën die ze EXTRA heerlijk zullen maken!

Dressings, Sauzen en Dips

Huisgemaakte Aardbeienjam

Dressings, Sauzen en Dips

Makkelijke honingboter

Bijgerechten

Zelfgemaakte Pompoenboter

Dressings, Sauzen en Dips

Kaneel Honingboter (Texas Roadhouse Copycat)

Boter Zwemkoekjes afdrukken

Deze zwemboterkoekjes zijn zacht en luchtig van binnen met een knapperige buitenrand. Ze zijn ZO GOED en passen bij bijna alles!
Cursus Brood
Keuken Amerikaans
Trefwoord boter zwemkoekjes
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 9 koekjes
Calorieën 261kcal
Auteur Alyssa Rivers
ingrediënten

  • 2 1/2 kopjes bloem voor alle doeleinden
  • 1 Eetlepel bakpoeder
  • 2 theelepels koosjer zout
  • 2 Eetlepels kristalsuiker
  • 2 kopjes karnemelk, koud
  • 1/2 kop ongezouten boter, gesmolten
instructies:

  • Verwarm de oven voor op 450 ° F.
  • Voeg in een middelgrote kom bloem, bakpoeder, suiker en zout toe. Klop ingrediënten om te combineren.
  • Giet in 2 kopjes koude karnemelk. Roer net tot gecombineerd. Pas op dat je het niet te lang mengt.
  • Giet de gesmolten boter in een 8×8 inch bakvorm . Giet het deeg over de boter. Verdeel het beslag gelijkmatig in de pan.
  • Snijd met een mes 9 vierkantjes voor in het ongebakken beslag.
  • Bak 25 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is en de koekjes doorbakken zijn.
  • Laat de koekjes een paar minuten afkoelen voordat je ze serveert. Genieten van!

Voeding

Calorieën: 261kcal | Koolhydraten: 32g | Eiwit: 5g | Vet: 12g | Verzadigd vet: 8g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 3g | Transvet: 1g | Cholesterol: 33 mg | Natrium: 576 mg | Kalium: 247 mg | Vezel: 1g | Suiker: 5g | Vitamine A: 403IE | Calcium: 128 mg | IJzer: 2 mg
Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo