Boekweit en havermout Chocochip Pannenkoeken Recept (zonder eieren)

Bron

Dat oude broodmes van je daar valt niet meer mee te snijden? Wij van keukengerijk.nl weten wat jij nodig hebt. Dit mes bijvoorbeeld snijdt als de beste. Er is geen brood meer dat zal pletten of kruimelen met dit kartelmes.

Boekweit en havermout Chocochip Pannenkoeken Recept (Eggless) zijn de pannenkoeken bereid met toegevoegde chocoladeschilfers. Pannenkoeken zijn altijd een zeer veelzijdig ontbijt/snack-idee geweest en het heeft even tijd nodig om de ingrediënten bij elkaar te krijgen en ze in een mum van tijd te bakken. En wie houdt er niet van het geluid van pannenkoeken met chocochips? Boekweit en havermout Chocochip Pannenkoeken Recept is een gezonde, eierloze draai aan het superlekkere pannenkoekenontbijtrecept. Deze pannenkoeken zonder eieren zijn een heerlijk ontbijt en een gezonde snack voor de kinderen na schooltijd. Serveer Boekweit en Havermout Chocochip Pannenkoeken met een klodder pindakaas er bovenop met nog wat chocochips en fruit naar keuze.

Wist je dat: Boekweit en haver behoren tot de gezondste glutenvrije granen. Dit maakt boekweit goed om te worden geconsumeerd door de glutengevoelige menigte. Boekweit is een geweldige bron van lysine, een aminozuur met antivirale eigenschappen.

Bekijk andere populaire pannenkoekenrecepten:

  1. Paneer Pannenkoek Recept (Zelfgemaakte Kwark Pannenkoek – Met Ei-vrije Optie)
  2. Chocolade Boekweit Pannenkoek Spiesjes Recept
  3. Cottage Cheese Pancake Recept Gevuld Met Chocolade (Russisch Syrniki Recept)
  4. Recept voor pluizige karnemelkpannenkoek

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo