
Bloemkool malli fry, Bloemkool gemarineerd in korianderpasta en gefrituurd in olie. Bloemkool malli bakrecept met volledige video en stap-voor-stap foto's.
Gobi | Bloemkool is een populaire wintergroente. Het is ook een van mijn meest favoriete groenten. Meestal maken we curry als bijgerecht bij Zuid-Indiase jus. En we maken ook bloemkool sabzi om te combineren met Roti, Naan en Pulaos.
Ik heb veel recepten gepost met Gobi | bloemkool in de keuken van Jeyashris. Ik heb dit onlangs thuis geprobeerd en het was een super hit. De smaak van korianderblad tilt de smaak naar een ander niveau. Je kunt dit ook combineren met elke soort rijst, sambar of rasamrijst. Dit kan ook worden geserveerd als een snack bij de thee of als voorgerecht voor een feestje.
Bekijk ook onze populaire bloemkoolrecepten. Bloemkool masala dosa, Bloemkool peper bak, Bloemkool sabzi , Gobi 65 , en Restaurant stijl Gobi manchurian
Bloemkool malli fry

Afdrukken Bloemkool Malli Fry
- 2 kopjes Bloemkoolroosjes
- Zout indien nodig
- Olie om te frituren
- 2 el maizena
- 2 el rijstmeel
- 2 el paneermeel
- Een handvol korianderblaadjes
- 1 el kwark
- 2 groene chili's
- 4 teentjes knoflook
- ¼ tl kurkumapoeder
- Een klein stukje gember
- beetje zout
-
Maal in een mixiepot de korianderblaadjes, groene chili, wrongel, beetje zout, knoflook en gember tot een fijne pasta. Het is niet nodig om water toe te voegen.
-
De wrongel is voldoende om dit tot een gladde pasta te malen.
-
Was de bloemkool goed en laat het water helemaal weglopen.
-
We gaan de bloemkool niet blancheren.
-
Dep dit droog en bewaar het in een kom.
-
Voeg de groene pasta, rijstmeel, maizena, beetje zout en paneermeel toe.
-
Meng goed en laat alle ingrediënten gelijkmatig over alle delen van de bloemkool verdelen.
-
Verhit olie om te frituren.
-
Bak in kleine porties op middelhoog vuur.
-
Zodra het licht goudbruin en krokant is, haal je het uit de olie.
-
Laat uitlekken in de keukenhanddoek.
-
Heet opdienen.
-
Bloemkool malli fry past ook goed bij Rasam-rijst, sambar sadam of een andere rijstsoort.
-
Herhaal dit voor de rest van de bloemkool.
- Als je in een grote batch maakt, meng dan in batches, anders zal er water uitlopen.
- Bloemkool malli fry kan ook als voorgerecht of als bijgerecht bij elke maaltijd worden geserveerd.
- Voeg in een mixiepot de korianderblaadjes, groene peper, kwark, beetje zout, knoflook en gember toe.
- Maal dit tot een fijne pasta. Het is niet nodig om water toe te voegen.
- De wrongel is voldoende om dit tot een gladde pasta te malen
- Was de bloemkool goed en laat het water helemaal weglopen.
- We gaan de bloemkool niet blancheren.
- Dep dit droog en bewaar het in een kom.
- Voeg de groene pasta, rijstmeel, maizena, beetje zout en paneermeel toe.
- Meng goed en laat alle ingrediënten gelijkmatig over alle delen van de bloemkool verdelen.
- Verhit olie om te frituren.
- Bak in kleine porties op middelhoog vuur.
- Zodra het licht goudbruin en krokant is, haal je het uit de olie.
- Laat uitlekken in de keukenhanddoek.
- Heet opdienen.
- Bloemkool malli fry past ook goed bij Rasam-rijst, sambar sadam of een andere rijstsoort.
- Herhaal dit voor de rest van de bloemkool.
- Als je in grote hoeveelheden maakt, meng dan in batches, anders zal er water uitlopen.
- Bloemkool malli fry kan ook als voorgerecht of als bijgerecht bij elke maaltijd worden geserveerd.
De post Bloemkool Malli fry verscheen eerst op Jeyashri's Kitchen .