Bharva Baingan Recept (Gevulde Geroosterde Aubergine)

Bron

Hoe heerlijk is het toch om elke avond in de keuken te mogen staan en je passie tot uiting te brengen. Het is iets dat je graag kan doen, er zijn zoveel variaties en je gaat achter andere smaken komen. Met al je vaardigheden de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt het pruttelende goedje al door het hele huis. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Staat het koks hart al open?

Bharva Baingan Recept ook bekend als Bharelu Ringna Nu Shaak in Gujarati is een heerlijk gerecht met kleine brinjals gevuld met verrukkelijke kruiden. Dit Bharva Baingan-recept is erg meditatief om te koken. Van het proces van het maken van de vulling, het snijden van de brinjal tot het vullen en uiteindelijk koken is lang maar toch rustgevend. Tiny brinjals zijn gevuld met specerijen zoals koriander, komijn, kurkuma en combineren dit met een vleugje zoetheid en zorgen voor speciale smaken. Bharva Baingan wordt geserveerd met warme Phulkas/ Roti's , Gujarati Dal of Gujarati Kadhi , Keri ka Ras en Papad.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere groenterecepten proberen, zoals:

  1. Lauki Badi Ki Sabzi Recept
  2. Malvani Kurkuri Bhindi Recept
  3. Senai Kizhangu Varuval Recept

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo