Bhaat Na Muthiya Dhokla Recept | Gujarati Farsan | Tussendoortje

Bron

Het keukenmes bevat een geweldig lang dun en bovenal flexibel lemmet om zelfs in de moeilijkste plekjes te komen. En onbetwistbaar uiteraard, het lemmet is super scherp, je snijdt er zonder moeite mee door vlees en vis.
Bestel deze of 1 van onze andere fileermessen, je kan het al snel toevoegen aan je messenset.

Bhaat na Muthiya Dhokla Recept is een hoofdgerecht van elk Gujarati-keukenhuis en elk huis heeft manieren om gerechten uit te vinden die kunnen worden gemaakt van overgebleven rijst. Muthiya, een veelvoorkomend ingrediënt in elk Gujarati-huis, wordt gemaakt door het stomen van knoedels van gepureerde rijst in combinatie met groenten en kruiden.

In de loop van de jaren dat we Muthiya hebben gegeten bij veel Gujarati-familiehuizen; Ik heb verschillende van deze dumplings geproefd, elk met een unieke smaak en textuur. Met deze kennis heb ik een recept gemaakt dat je laat zien hoe je heerlijke smaken en texturen in je eigen keuken naar voren kunt brengen.

Serveer deze Bhaat Ka Muthiya Dhokla samen met Dhaniya Pudina Chutney en een glas koude Chaas als theetijdsnack of als snel doordeweeks diner.

Hier zijn nog een paar soortgelijke recepten die je ook zou kunnen proberen

  1. Gujarati Khaman Dhokla Recept (hartige gestoomde linzencakes)
  2. Gujarati Khatta Dhokla Recept
  3. Doodhi Na Muthiya Dhokla Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo