Bengaalse Kosha Mangsho Recept – Langzaam gegaarde schapenvleescurry

Bron

Het keukenmes bevat een geweldig lang dun en bovenal flexibel lemmet om precies langs bot te snijden. En onbetwistbaar natuurlijk, het snijvlak is fantastisch scherp, je snijdt er met gemak mee door je verse producten. Onze fileermessen voegen een prima meerwaarde aan ieders messenset.

Bengali Kosha Mangsho Recept – Slow Cooked Mutton Curry Recept is een smaakvolle Indiase curry gemaakt met stukjes schapenvlees in een snelkookpan. De kruiden die in dit gerecht worden gebruikt, zijn heel goed te combineren en gaan samen met de schapenvleessmaak.

Dit gerecht wordt exclusief gemaakt tijdens de speciale gelegenheden zoals Durga Puja (Navratri) of Poila Baisakh (Bengaals nieuwjaar).

Serveer je pittige smaakvolle Bengaalse Kosha Mangsho -Slow Cooked Mutton Curry met Lachha Paratha.

Als u op zoek bent naar meer schapenvleesrecepten, zijn hier enkele van onze favorieten:

  1. Mutton Matar Keema Recept (gehakt schapenvlees met groene erwten)
  2. Hyderabadi Gosht Biryani Met Kohinoor Gold Basmati Rijst
  3. Dhaba schapenvlees recept (pittige schapenvlees jus)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo