Arisi paruppu payasam, Witte erwtenzonnebloem

Bron

Met verse vis van de visboer aan het werk gaan is fantastisch, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en daarna met z’n allen beoordelen. Het is iets dat je makkelijk zelf kan, er zijn zoveel mogelijkheden en alles smaakt weer net even anders. Vlees grillen is ook iets om helemaal in op te gaan. En die harmonie van smaken om bij elkaar te voegen, als laatste afmaken met peper en zout en klaar is Kees. Dan de kruiden fijn hakken met een santokumes om door de pasta te roeren. Kan je niet meer wachten?

Arisi paruppu payasam, White peas sundal, Navaratri Combo series 5. Deze combo heeft 2 interessante recepten, die ik nog nooit in Jeyashri's Kitchen heb geplaatst.

Arisi paruppu payasam is een veganistisch recept, dit is vergelijkbaar met sakkarai pongal maar in een payasam-vorm. De toevoeging van kokosmelk maakt het romiger en smakelijker.

White peas sundal is gemaakt met een unieke sundal podi. Meestal voegen we chana dal toe tijdens het maken van de sundal podi. Maar in deze gebruiken we toor dal, wat een mooie unieke smaak geeft.

Bekijk ook onze andere Navaratri Combo series

  • Navaratri Combo-serie 1
  • Navaratri Combo-serie 2
  • Navratri Combo-serie 3
  • Navratri Combo-serie 4
arisi paruppu payasam

Afdrukken Arisi Paruppu Payasam White Peas sundal

Auteur Jeyashri Suresh
Video

Het bericht Arisi paruppu payasam, Witte erwtenzonnedal verscheen eerst op Jeyashri's Kitchen .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo