Airfryer Geroosterde Bloemkool Taco's

Bron

Het tomatenmesje is 1 van de verfijnde mesjes in de keuken. Tomatenmesjes kunnen aan de mespunt een vork hebben maar hoeft zeker niet. Wil je tomaten met een koksmes snijden zal dit tevens kunnen. Alleen moet deze wel erg scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Het tomatenmesje heeft fijne kartels waardoor het met gemak en zonder pletten door de vel snijdt.

Als je vleesloze taco's wilt, probeer dan deze geroosterde bloemkooltaco's gemaakt in de airfryer, gegarneerd met Peruaanse groene saus en ingelegde rode uien.

Bloemkool Taco's
Airfryer Geroosterde Bloemkool Taco's

Ik heb heel veel recepten voor airfryers, maar had een snelle vegetarische taco nodig om aan de lijst toe te voegen. Deze gemakkelijk geroosterde bloemkooltaco's zijn een smakelijke vegetarische taco-optie gemaakt in de heteluchtfriteuse, mijn favoriete apparaat. Ik heb ze gegarneerd met Peruaanse groene saus, ingelegde uien, zure room en koriander. Meer taco-recepten die je misschien leuk vindt, Tzatziki-vistaco's , slowcooker-kiptaco's en vegetarische zwarte bonentaco's .

(meer…)

Het bericht Airfryer Geroosterde Bloemkool Taco's verscheen eerst op Skinnytaste.

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo