Airfryer Gebakken Zoete Aardappel

Bron

Kokkerellen kent vrolijke momenten in de keuken, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en met z’n allen er van genieten. In folders van supermarkten puilen je ogen uit van al dat lekkers, met wat inspanning kan jij dit ook bereiden? Met alle bekwaamheid de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt wat er snel op tafel komt al voordat je de keuken in komt. Dan de kruiden fijn hakken met een santokumes om door de pasta te roeren. Kan je niet meer wachten?

Maak een perfect gebakken zoete aardappel in de lucht friteuse, gekookt in minder tijd dan in de oven – luchtig in het midden met een knapperige schil!

Airfryer Gebakken Zoete Aardappel
Airfryer Gebakken Zoete Aardappel

Aan mijn lijst met airfryerrecepten is deze eenvoudige methode toegevoegd om een zoete aardappel aan de lucht te frituren! Ik ben dol op het maken van gebakken zoete aardappelen in de heteluchtfriteuse omdat het sneller is omdat je de heteluchtfriteuse niet hoeft voor te verwarmen zoals in een oven en de zoete aardappelen komen er perfect uit – luchtig in het midden met een knapperige schil. Als je geen airfryer hebt, kijk dan eens naar mijn Ovengebakken Zoete Aardappelen.

(meer…)

Het bericht Airfryer Gebakken Zoete Aardappel verscheen eerst op Skinnytaste.

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo