Afschuining dunner maken?

Bron

Ik hou van dunne plakjes eten. Dus ik verdunde van rechts om de linkerkant plat te houden.

Het mes is een #1 San Han Nga, een klein roestvrij Chinees mes van 0,6 mm dik boven de schuine kanten, ongeveer 1 mm van de rand. Het staal is taaier dan hard. Met een redelijke dunne punt zou het een handige allrounder kunnen worden.

De eerste helft van het mes werd van rechts uitgedund. Dit was makkelijker en ziet er beter uit dan verwacht. Maar nu ben ik de weg kwijt, wat moet ik nu doen?

Ik wil natuurlijk wel eens kijken hoe dit…

Afschuining dunner maken?

Bron

Dat oude broodmes van je is aan vervanging toe? Wij van keukengerijk.nl weten wat jij nodig hebt. Dit mes bijvoorbeeld gaat je blij maken. Er zijn geen croissants meer die zullen pletten of kruimelen dankzij dit kartelmes.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo