Advies herverwerking (wa)

Bron

Ik ben eindelijk klaar met hoe het handvat aanvoelt / eruit ziet / alles over dat verdomde ding op mijn maz gyuto. Het is dik, te ver naar voren gemonteerd en zo lelijk als de zonde. EN het tikt al maanden (los).

Heeft iemand een van deze opnieuw behandeld? Is het mogelijk, indien gedaan door een professional, om het iets verder naar achteren te monteren? Ik maak me zorgen dat de tang te kort is, maar zou het fijn vinden als hij meer "halsachtig" en verder naar de punt uitgebalanceerd zou zijn. Konosuke feeing, zo je wilt.

Elk advies zou zeer op prijs worden gesteld…

Advies herbehandelen (wa)

Bron

Het tomatenmesje heeft een mesblad van maximaal 15 centimters, het is namelijk een mesje voor detail werk. Tomatenmessen kunnen aan de mespunt een vorkje bezitten maar dat is geen vaste regel. Een tomaat kan met meerdere messen worden bewerkt, zelfs messen zonder kartels bijvoorbeeld een koksmes. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten vel pakken. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmesje is die tomaten schil probleemloos te snijden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo