Aal Ke Kofte (fles kalebas beignets in pittige jus) Recept

Bron

Met verse producten aan het werk gaan is fantastisch, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en daarna met z’n allen smakelijk van eten. In het kookbook van jouw gewenste chef kom je de fraaiste gerechten tegen, met wat inspanning kan jij dit ook bereiden? Vlees grillen is ook wat je altijd kan verbeteren. Alles met de juiste dosis toevoegen , het zijn de kruiden die het geven. Dan de kruiden goed fijn snijden met een koksmes om over je gerecht te strooien. Begint het al te kriebelen?

Aal Ke Kofte is een heerlijke combinatie van flespompoen pakora's en pittige jus. Het is een perfect gerecht om te maken als je gasten bij je thuis hebt voor het avondeten. Probeer dit recept en je zult het steeds weer opnieuw maken.

Serveer Aal Ke Kofte met Lauki Raita en Tawa Parathas voor een perfecte doordeweekse maaltijd.

Je kunt ook andere op jus gebaseerde recepten proberen, zoals:

  1. Lauki Yakhni
  2. Arbi Dahi Wali Sabzi
  3. Nadru Ke Kebab

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo