7-daags gezond maaltijdplan (9-15 augustus)

Bron

Het keukenmes die vrijwel overal inzetbaar voor is, is het koksmes. Met een glad lemmet snijden door verse producten is moeiteloos. Als je van koken houdt dan wil je een goed koksmes. Zodra je ermee klaar bent is een veilige plek om op te bergen geboden. We raden aan om om een messen magneetstrip te bestellen in alle keukenmessen hier aan te hangen.

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Hoewel ik weet dat het nog vroeg is voor degenen onder ons in het noorden, zijn sommige kinderen al terug, of gaan deze week weer naar school!!! Gek! Ik ben dankbaar dat we nog een paar weken hebben om te genieten van luie zomerdagen voordat Madison terug moet. Voor degenen die teruggaan en op zoek zijn naar een gemakkelijke schoollunch, probeer mijn BLT Roll Ups met Turkije en Avocado en probeer voor een snelle snack na school mijn Cheeseburger Crunch Wrap of deze Veggie Shooters en sluip wat extra groenten binnen!

(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (9-15 augustus) verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo