7-daags gezond maaltijdplan (31 jan – 6 februari)

Bron

Het tomatenmes heeft een mesblad van hoogstens 15 centimeter, het is een bescheiden mesje met groot gemak. Bij meerdere modellen messen zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Tomaten snijden met een koksmes zou tevens kunnen. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een fantastisch scherp koksmes gaat lukken. Het mesje is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder beschadigingen door de schil snijdt.

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en links naar WW-receptenbouwer om uw persoonlijke punten te krijgen.

7-daags gezond maaltijdplan

Wie krijgt er sneeuw dit weekend? Ik weet wanneer het buiten koud en sneeuwt, ik hou ervan om op te warmen met comfortvoedsel zoals mijn Shepherd's Pie-recept, Tuna Noodle Casserole (of Chicken) of een van mijn slowcooker-recepten. En als je kinderen vanwege het weer niet naar school gaan, laat ze dan helpen om gezonde snacks te maken, zoals deze PB & J Healthy Oatmeal Cookies of mijn Broccoli and Cheese Tots. Blijf daar lekker warm!

(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (31 jan – 6 februari) verscheen eerst op Skinnytaste.

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo