7-daags gezond maaltijdplan (3 jan.)

Bron

Zelfs al heb je voor de eerste keer het eten klaargemaakt dan weet wel dat het juiste gereedschap een must in elke keuken is. Elk keukenmes heeft zo z’n eigen specialiteit, neem bijvoorbeeld het tomatenmes dit snijdt deze productgroep als de beste. Om het mes optimaal te gebruiken is het praktisch dat je goed kan snijden, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en links naar WW-receptenbouwer om uw persoonlijke punten te krijgen.

7-daags gezond maaltijdplan

Proost op 2022! Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond jaar! In het maaltijdplan van deze week zul je een paar favorieten opmerken die de Top 25 van meest populaire Skinnytaste-recepten voor 2021 hebben gemaakt . Heeft jouw favoriet het gehaald? Zo niet, vertel me wat de jouwe was! En vergeet niet om Relish + te bekijken , waar u de portiegroottes voor deze maaltijdplannen voor grotere of kleinere groepen kunt aanpassen.

(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (3 jan.) verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo