7-daags gezond maaltijdplan (20-26 september)

Bron

De energie komt weer helemaal tot bloei door, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en met z’n allen er van genieten. Op tv puilen je ogen uit van al dat lekkers, dit zou jij toch ook wel willen? Nieuwe verse kruiden uitproberen is ook iets om helemaal in op te gaan. En die harmonie van smaken die bij elkaar passen, met kruid wordt het nog lekkerder. Met de eigen geteelde groente van je dochtertje. Kan je niet meer wachten?

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Een ding dat ik leuk vind aan de herfst – soepen ! Vooral als ik vooruit kan plannen voor drukke avonden – ik weet dat ieders schema gek is – school is weer begonnen, kinderen hebben trainingen, voetbalwedstrijden, enz. – allemaal leuke dingen, maar nog steeds tijdrovend! Ik hou van een soep die 's ochtends in een slowcooker kan worden gegooid en klaar is als je thuiskomt, zoals mijn lasagnesoep , of een soep die in een handomdraai kan worden opgeklopt zoals mijn Chunky Beef, Cabbage and Tomato Soup.

(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (20-26 september) verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo