7-daags gezond maaltijdplan (18-24 oktober)

Bron

Niet super groot is het tomatenmes, het is namelijk een mesje voor het fijne werk. Bij sommige messen zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Een tomaat valt tevens met een glad lemmet te snijden waaronder een koksmes. De tomaten schil is een behoorlijk lastige die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het moeiteloos en zonder rafelen door de vel snijdt.

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Wanneer de herfsttemperaturen dalen, is het tijd om de chili aan te zetten ! Zoals kip chili? Probeer mijn Crock Pot Chicken Taco Chili . Zoals kalkoen chili? Probeer mijn White Bean Turkey Chili . Zoals rundvlees? Probeer mijn Quick Beef Chili . Houd je niet van vlees? Bekijk het recept in het maaltijdplan van deze week of mijn Hartige Vegetarische Pompoen Chili . Vertel me je favoriet!
(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (18-24 oktober) verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo