7-daags gezond maaltijdplan (17-23 januari)

Bron

Hoe heerlijk is het toch om elke avond aan het aanrecht te mogen staan en je eigen creaties tot stand te brengen. Het is ook geinig om te doen, er zijn zoveel variaties de smaak is geheel naar eigen inzicht. Met alle bekwaamheid je gerecht alle liefde geven die je hebt. En die harmonie van smaken die bij elkaar horen, met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden fijn hakken met een santokumes om over je gerecht te strooien. Krijg je al de smaak te pakken?

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en links naar WW-receptenbouwer om uw persoonlijke punten te krijgen.

7-daags gezond maaltijdplan

Bedankt aan iedereen die recepten uit mijn nieuwe Skinnytaste Air Fryer Dinner Cookbook heeft geprobeerd en jouw foto's heeft geplaatst! Ik vind het leuk om je creaties te zien! Vergeet niet om Relish + te bekijken , ik heb 4 weken EIWIT MAALTIJDPLANNEN gemaakt om je gezonde eetgewoonten in 2022 een kickstart te geven! Ten slotte, als je je nog niet hebt aangemeld voor Home Chef om Skinnytaste-recepten te krijgen, is het nog niet te laat. Het is alleen voor de maand januari! Hier is een link om je aan te melden , gebruik PROMO-code SKINNYTASTE10 voor $ 90 korting.

(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (17-23 jan) verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo