7-daags gezond maaltijdplan (13-19 september)

Bron

Heb je een fileermes nodig? Deze en elk ander soort is via ons te kopen. Een fonkelnieuw vlijmscherp mes maakt van elk gerecht een kunstwerk. Met plezier aan het avond eten beginnen? Laat het keukenmes het werk doen, dan komt het helemaal goed. Met een magneetstrip hang je weer je keukenmes op, dit is een veel gekozen manier. Berg je keukenmes, een echte liefhebber verzorgt messen onder de kraan en zal het nooit in de machine laten afwassen.

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Wist je dat september een van de beste tijden is om appels te plukken? Gala en McIntosh zijn enkele van de variëteiten die eerst rijpen. Een paar van mijn favoriete recepten om al die herfstappels op te gebruiken, zijn mijn gemakkelijkste appelboter uit de crockpot , de heerlijk gebakken appels, of voor een zoete traktatie voor de kinderen, probeer Donut-vormige appelsnacks . Voor nog meer recepten zet je gewoon "appel" in de zoekbalk!

(meer…)

Het bericht 7 dagen gezond maaltijdplan (13-19 september) verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo