40 Terug naar school recepten

Bron

Een keukenmes kopen dat voor de meeste klussen geschikt is? Het koksmes wordt je grootste vriend. Met een glad mesblad snijden door groenten, fruit, vlees en vis probleemloos. Als je van kokkerellen houdt dan hou je van het koksmes. Verzorg het goed door het koksmes voordat je het gaat gebruiken eerst aan te zetten met een aanzetstaal en stop het niet in de vaatwasser.

Telkens wanneer ik een bericht schrijf over kinderen, kindvriendelijke recepten, snacks na school … nou, ik voel me een beetje een oplichter. Ik heb geen kinderen, ik weet niet hoe het is om kinderen te hebben, en ik weet absoluut niet hoe het is om kinderen te eten te geven. Maar ik heb een geweldige fantasie, dus ik kan goed doen alsof, bedenken wat ik mijn kinderen zou kunnen voeden als ik ze had. Ik zou graag geloven dat ik ze elke dag zalm, boerenkool en een soort salade-fixin's zou kunnen voeren als ze thuiskwamen van school, maar gebaseerd op hoe ik was als kind en mijn liefde voor kaasfrietjes en havermoutroomtaarten , zo gaat het misschien niet. Het is moeilijk te zeggen. Van wat ik heb gezien, weet je echt nooit wat je krijgt als je een kind krijgt. Het kan een worteleter zijn, het kan een taarteter zijn. Ik hoop dat mijn kind van beide houdt, net als ik.

Heb ik nu serieus die hele paragraaf over mijn theoretische kinderen gemaakt? Ik ben vermoeiend. Dit gaat over jou en JOUW kinderen. Je kinderen die gevoed moeten worden. Ik heb geen idee of dit bericht je zal helpen, maar ik hoop van wel! Ik heb een aantal heerlijke ontbijtjes samengesteld waarvan ik denk dat kinderen ze leuk zullen vinden, enkele van mijn favoriete gemakkelijke en door kinderen goedgekeurde (via instagram) lunches en diners, en dan wat snacks (zoet en hartig) die dat vol en gelukkig zullen houden. Laat het me weten als je kinderen een van deze recepten hebben geprobeerd en of ze ze lekker vinden! Als dat niet het geval is, zeg dan dat ze volwassen moeten worden en hun smaakpapillen moeten verbreden. Mag je zoiets tegen kinderen zeggen? Nogmaals, heb er geen en werk nog steeds aan die vaardigheid om met ze te praten. Het is een werk in uitvoering. Genieten van!

Ontbijtideeën

PaleOMG Ontbijtburrito's

Ontbijt Burrito's

PaleOMG Aardbeien Cheesecake Overnight Oats

Aardbeien Cheesecake Overnight Oats

PaleOMG Chocolade Zeezout Granola

Chocolade Zeezout Granola

PaleOMG Chocolade PB Gebakken Haver

Chocolade Pindakaas Gebakken Haver

PaleOMG Chocolade Bosbessen Proteïne Smoothie

Chocolade Bosbessen Proteïne Shake

PaleOMG Pindakaas Eiwit Haver

Pindakaas Eiwit Haver

PaleOMG Aardbeien & Crème Collageen Shake

Aardbeien & Crème Collageen Shake

PaleOMG PBJ Smoothie Bowl

Pindakaas & Jelly Smoothie Bowl

PaleOMG Pizza Egg Bites

Pizza Ei Bites

PaleOMG Pancake Bites

Chocolate Chip Pancake Bites

PaleOMG Pannenkoek Ontbijtbroodjes

Pannenkoek Ontbijt Broodjes

PaleOMG Ontbijtkoekjes

Eiwitkoekjes voor het ontbijt

PaleOMG Avocado Toast op drie manieren

Avocadotoast op drie manieren

Ideeën voor lunch en diner

PaleOMG BLT Pastasalade

BLT Pastasalade

PaleOMG Taco Pastasalade

Taco Pasta Salade

PaleOMG Curried Chicken Salad

Salade met kerrie kip

PaleOMG Romige Tomaten Pesto Soep

Romige Tomaten Pesto Soep

PaleOMG Fajita Kipsalade

Fajita Kipsalade

PaleOMG Mexicaanse maïssalade

Mexicaanse straat maïssalade

PaleOMG Aardbeien Papaverzaad Kipsalade Sandwiches

Aardbeien Kip Salade Sandwiches

PaleOMG Taco Pasta Soep

Taco Pasta Soep

PaleOMG Aziatische roerbaknoedels

Makkelijke Aziatische roerbaknoedels

PaleOMG 3 Bean Chili

3 Bonen Chili

PaleOMG Hollandse Oven Kip & Groenten

Hollandse Oven Kip & Groenten

PaleOMG Bloemkool Alfredo

Bloemkool Alfredo

PaleOMG Pizza Spaghetti Ovenschotel

Pizza Spaghettitaart

PaleOMG Lasagne Soep

Lasagne Soep

PaleOMG Kip Rijstsoep

Kip Rijstsoep

PaleOMG Burger Bowls

Hamburger..

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo