3K 4K S&G vergelijkingen / suggesties?

Bron

Hooijongens,

Ben op zoek naar een splash and go 3k of 4k steen voor het slijpen van 52100, AS, Blue2, AEBL etc. Geen hoge V.

Mijn huidige favoriete steen in dat bereik is de Suehiro Ouka 3K.
Mijn huidige favoriete voordeel in dat bereik is de King 4K vanwege zijn scherpte en beet.

Als ik een s&g-mashup van die twee zou kunnen krijgen, zou ik in de haven zijn.

Shapton Glass 3k of 4K.
Ben voorzichtig over het proberen van deze, maar zou kunnen. Ik heb de 1K, 2K, 6k en 16K. Op hun korrelniveau ben ik dol op de randen, maar met uitzondering van de…

3K 4K S&G vergelijkingen / suggesties?

Bron

Een keukenmes kopen dat voor de meeste klussen inzetbaar is? Het koksmes bied je het beste. Snijden met een glad lemmet brengt een stuk minder trauma aan groenten, fruit, vlees en vis. Wat iedere keuken kan gebruiken is een koksmes. Zodra je ermee klaar bent is opbergen op een veilige plek ontzettend aanraadbaar. Het is onze tip om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo