3 Ingrediënten Flatbread

Bron

Het tomatenmesje is voor een mes best klein. Tomatenmessen kunnen aan de mespunt een vork hebben maar dit is niet altijd het geval. Tomaten snijden met een koksmes zou tevens een mogelijkheid zijn. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn om door de tomaten schil te komen. Het tomatenmesje is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder beschadigingen door de vel snijdt.

Ik zag dit flatbread-recept op instagram, een flatbread gemaakt van alleen Griekse yoghurt en bloem, en ik MOEST het gewoon maken. Het is zo'n geniaal idee. En het smaakt hella goed. Dus maakte ik die avond een batch toen ik vrienden had voor een mediterrane avond en in plaats van bloem te gebruiken, gebruikte ik glutenvrije bloem. En raad eens? Die shit was BOMB. Dus ik heb het onlangs opnieuw geprobeerd en Brian had het geprobeerd en hij is geobsedeerd. Hij is zo dol op deze flatbread. Gisteren heeft hij er eieren op gelegd en daarna maakte hij 's middags ook nog een pindakaas en jam. Ik was echt blij dat hij van ze hield… totdat ik vanmorgen wakker werd en ontdekte dat hij alle zware room had gebruikt en niet had vervangen. Ik was toe aan mijn ene cafeïnevrije koffie per week en hij stal dat mooie moment van me. Is dit waar mannen voor zijn? Je trainen voor hoe het is om een kind in huis te hebben? Het lijkt erop. Dus je weet wat ik ga doen? Passief agressief prop mijn gezicht vol met al die flatbreads, zodat hij niet meer kan hebben. Absoluut de nuchtere reactie. IK ZAL HEM TONEN.

PaleOMG 3 Ingrediënten Flatbread

PaleOMG 3 Ingrediënten Flatbread

Eigenlijk zal hij het waarschijnlijk niet eens merken omdat hij minder om eten kan geven. Wat echt verrassend is dat ik met hem trouwde. Ik dacht altijd dat ik zou trouwen met iemand met dezelfde interesses, wat eten betekent, maar ik ben met het tegenovergestelde getrouwd. Brian geeft om golf, een leuk avondje uit en kijken naar de Chiefs. Ik haat al die dingen. Maar hij heeft een enorm hart, houdt van het water en wil constant groeien en evolueren als mens, dus gelukkig hebben we een paar dingen gemeen. En daarom kan ik het feit negeren dat hij niets geeft om een 8-gangen diner gemaakt door een wereldberoemde chef-kok, met smaken die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik laat die nachten aan mezelf of met een vriendin over. En zijn andere kwaliteiten maken het feit goed dat hij de zware room nooit bijvult. Maar voor vandaag ZAL HIJ BETALEN. Excuseer me terwijl ik mijn gezicht prop of gewoon de flatbread verberg.

PaleOMG 3 Ingrediënten Flatbread

Afdrukken

3 Ingrediënten Flatbread

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 20 minuten
 • Kooktijd: 30 minuten
 • Totale tijd: 50 minuten
 • Opbrengst: 6-8 flatbreads
Ingrediënten
 • 2 kopjes glutenvrij bakmeel
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1 3/4 kopjes Griekse yoghurt (zuivel- of zuivelvrij alternatief)
 • 1 theelepel zout
instructies:
 1. Voeg alle ingrediënten toe aan een grote kom en begin te mengen met de handen. Dit zorgt voor een plakkerig deeg.*
 2. Bestuif je handen met bloem en rol het deeg in 6-8 ballen van gelijke grootte.
 3. Leg meer bloem op het handoppervlak en rol het deeg uit met een deegroller om het plat te maken.
 4. Verhit een gietijzeren koekenpan of een koekenpan met antiaanbaklaag, spuit met een beetje avocado-oliespray en voeg dan het afgeplatte deeg toe. Laat een paar minuten koken, tot er belletjes in het deeg beginnen te rijzen, draai dan om en bak nog 1-2 minuten. Herhaal met het resterende deeg.
 5. Gebruik deeg als platte broodkorstjes, voeg pindakaas en gelei toe, bedek met vlees voor een gyro-achtige wrap, of hoe je maar wilt!
Opmerkingen:

* Ik ontdekte dat verschillende Griekse yoghurt verschillende watergehaltes hebben. Als je merkt dat je deeg niet plakkerig wordt en nog steeds uit elkaar valt, kun je 1 eetlepel water per keer toevoegen en het deeg mengen tot het plakkerig is

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG 3 Ingrediënten Flatbread

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG 3 Ingrediënten Flatbread

____________

Dit vind je misschien ook leuk:

Chili Maisbrood Braadpan

Koekjes & Jus Ovenschotel

Zoete Weegbree Drop Biscuits

Maisbrood Turkije Pot Pies

Zoete Aardappelkoekjes

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht 3 Ingrediënten Flatbread verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

   Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
   Logo