240 mm honyaki gyuto wit staal met ebbenhouten handvat en saya

Bron

278g
50 mm hoog
3,8 mm rug
2,5 mm rug bij de punt (wordt niet zo dun)

Saya is frictie fit en 150g. Het mes gaat bijna helemaal naar binnen, met nog ongeveer 5 mm te gaan. Het wordt op dit punt erg krap
Vermoedelijk Sakai gemaakt van wit staal
Smid en puntenslijper zijn onbekend
Onbekend of olie of water quench
Choil versoepeld voor een rechtshandige
Twee zilverkleurige metalen ringen op handvat, materiaal niet zeker
Lefty bias grind om een of andere rare reden
(Linkerkant heeft shinogi versoepeld, rechter is vlak)…

240 mm honyaki gyuto wit staal met ebbenhouten handvat en saya

Bron

Een keukenmes kopen die je ook echt gaat gebruiken? Het koksmes voldoet aan de eisen. Snijden met een glad mesblad brengt een stuk minder beschadiging aan groenten, fruit, vlees en vis. Elke keuken heeft op z’n minst een koksmes nodig. Verzorg het goed door deze voor gebruik eerst met een aanzetstaal aan te zetten en was met de hand schoon.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo