20+ favoriete zelfgemaakte snoeprecepten Zelfgemaakt snoep maken voor de feestdagen hoeft niet stressvol te zijn! En het is soms echt leuk om dingen te veranderen van kerstkoekjes in zelfgemaakte snoepjes. Hieronder vind je mijn favoriete snoeprecepten om te maken tijdens de feestdagen. Sommige recepten zijn meer op het faux-candy-spectrum – zo heerlijk en zo gemakkelijk. BONUS: de meeste recepten hebben geen suikerthermometer nodig! (meer…) Het bericht 20+ favoriete zelfgemaakte snoeprecepten verscheen eerst op Mel's Kitchen Cafe .

Bron

Het tomatenmes is klein van stuk maar groot in gemak. Bij meerdere modellen mesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat valt tevens met een glad mesblad te bewerken bijvoorbeeld een koksmes. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn om door de tomaten schil te komen. Het tomatenmesje bevat fijne kartels waardoor het zonder moeite en zonder rafelen door de vel snijdt.

Zelfgemaakt snoep maken voor de feestdagen hoeft niet stressvol te zijn! En het is soms echt leuk om dingen te veranderen van kerstkoekjes in zelfgemaakte snoepjes.

Hieronder vind je mijn favoriete snoeprecepten om te maken tijdens de feestdagen. Sommige recepten zijn meer op het faux-candy-spectrum – zo heerlijk en zo gemakkelijk.

BONUS: de meeste recepten hebben geen suikerthermometer nodig!

(meer…)

Het bericht 20+ favoriete zelfgemaakte snoeprecepten verscheen eerst op Mel's Kitchen Cafe .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo