180ish gyuto

Bron

In navolging van een aanbevelingsthread, ben ik op zoek naar een mooie 180ish gyuto om mijn kit af te ronden. Watanabe/Toyama, HSC III, ShiHan zijn naar voren gekomen als mogelijkheden, maar staan open voor elke maker die bij de rekening past. Mijn belangrijkste criteria zijn:

  • 175-190 mm randlengte en ongeveer 45 mm+ bij de hiel
  • Roestvrij, semi-roestvrij of roestvrij staal
  • Liever een profiel aan de plattere kant
  • Geef de voorkeur aan een goed presterende middelzware slijping voor werkpaarden die bestand is tegen af en toe ruwer gebruik – geen lasers alstublieft…

180ish gyuto

Bron

De energie komt weer helemaal tot bloei door, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en met z’n allen er van genieten. Een geweldige bezigheid is het, je kan werkelijk elk recept na doen en alles smaakt weer net even anders. Met al je vaardigheden de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt de pan inhoud al voordat je de keuken in komt. Dan de kruiden fijn hakken met een santokumes om daarna door je saus te roeren. Loopt het water je al in de mond?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo